Overslaan en ga direct naar de inhoud Direct naar de footer

Communicatie

We betrekken ouders graag bij alles wat op school gebeurt. Zo kunnen we elkaar, vanuit verschillende rollen en verantwoordelijkheden, ondersteunen bij de opvoeding en ontwikkeling jullie kind. Door met elkaar af te stemmen en gebruik te maken van elkaars deskundigheid werken we aan een sterke
basis voor ieder kind.

Social Schools

Open communicatie, ideeën uitwisselen, elkaar informeren; dat is ontzettend waardevol. Wij maken daarbij gebruik van de app Social Schools. Met Social Schools blijfvje op de hoogte van het reilen en zeilen op school en in de groep.

Ouder- en kindgesprekken

Drie keer per jaar worden ouders en kind samen uitgenodigd voor een gesprek, waarin het gaat over de ontwikkeling van het kind. Hoe ouder de kinderen worden, hoe groter hun rol wordt in het gesprek. We praten niet over, maar met de kinderen.

Rapport

Twee keer per jaar krijgen de leerlingen een rapport mee. Voor de voorjaarsvakantie en voor de zomervakantie. Groep 8 ontvangt één keer per jaar een rapport. In de komende jaren willen we het rapport graag doorontwikkelen tot een portfolio.